Marko Niketić (17), mladić iz Srbije koji je sinoć kasno poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Čikagu sin je kumova porodice Šaulić, a Šabanovu udovicu Gordanu ova tragedija veoma je potresla.

Kasno sinoć, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u severnom čikaškom predgrađu Glenvju, poginuo je mladić iz Srbije, Marko Niketić (17).

#Glenview – Lake Ave is closed between Wagner & Waukegan while police investigate a fatal high speed crash from overnight. One car crashed into a tree, the other split in half with one half of the car crashing through a fence and ending up in a back yard. pic.twitter.com/vpbzthyep4

— Jeanette Hudson (@JHudsontraffic) May 13, 2024

Njegova porodica poznata je i ugledna u srpskoj zajednici, a u kumovskim odnosima su sa preminulom legendom narodne muzike Šabanom Šaulićem, koji je pre 5 godina takođe stradao u saobraćajnom udesu u Nemačkoj

Foto: E-stock

 

Foto:  

Šabanovu udovicu Gordanu Šaulić ova vest je veoma potresla.

– Deca su mi rekla „Nemoj da čitaš vesti i gledaš slike“. Odmah su mi se u misli vratile slike smrskanog automobila. Ponovo sam proživela trenutke kada su mi javili da Šabana više nema. Marko je bio divan dečak, život je bio tek pred njim, i da ovako strada na kućnom pragu… Nema reči kojima bih opisala tugu koju svi osećamo. Molim vas, nemojte me više ništa pitati, upravo planiramo ko će i kako da ode na sahranu, da budemo uz kumove – rekla je udovica kralja folka za Kurir.

Tuga u porodici Mirze Selimovića: Pevač se emotivnom porukom oprostio od najvažnije žene u svom životu

sledeća vest

Originalni tekst