Vozač kamiona, Goran Stojičević, koji je na Voždovcu u Kostolačkoj ulici propao kroz asfalt, rekao je za Telegraf.rs da je sve desilo u sekundi, ali i da je imao sreće što se sve nije završilo mnogo gore po njega.

– Pošao sam dole u Gerontološki centar da istovarim mlečne proizvode. Naišao sam, sve je normalno bilo, nije pukao asfalt, samo odjednom je kamion potonuo. Komšije kažu da je još juče pukla cev, to niko nije popravio. Kamion nije težak, sme da prođe ovuda, ali to je potkopano sve ispod, dole ide i voda uvek. Uspeo sam nekako da izađem na suvozačeva vrata, jedva. Bio sam sam, a tri sata posle ponoći. Bilo je malo nezgodno, ali uspeo sam nekako. Imao sam i sreće, da je upao i drugi točak, ne bih mogao da izađem – priča Goran.

– Kamion je odjednom propao, još sam išao polako zbog leda, samo je potonuo. Puklo je staklo i propao je patos, propale mi noge. Dobro je sve prošlo. Ne znam ni sam šta mi je prošlo kroz glavu u tom trenutku. To je sekunda, odjednom sano propadneš. Nezgodno je – dodaje.

U pomoć mu je pritekao komšija koji je čuo propadanje. Pozvao je policiju odmah, koja je došla u roku od deset minuta.

Kako je najavljeno, i okolne ulice će zbog kvara na vodovodnoj mreži, ostati bez vode.

Kamion u Beogradu propao kroz rupu na asfaltu, pukla vodovodna cev (VIDEO)

Original Article