Noseći otvorene jakne i ništa ispod, mlade žene koje čitaju naslove na Zjarr TV-u neviđen su prizor u konzervativnoj balkanskoj zemlji, gde su se prvi put pojavile na televiziji i internetu.

Vlasniktelevizije kaže da publika od tada nije prestala rasti.

– U Albaniji, gde politički moćnici manipulišu vestima, publici je bio potreban medij koji će informacije predstaviti onakve kakve jesu – gole – rekao je za AFP vlasnik Zjarr TV Ismet Drišti.

– Mi ne prodajemo seks, mi reprodukujemo vesti kakve jesu. To je i simbolika i dobar publicitet – rekao je Drišti, koji planira pokrenuti biltene na francuskom i engleskom jeziku s “golim informacijama” po istom modelu. 

Za 24-godišnju voditeljku Gretu Hokshaj rad u gotovo golom stanju pokazao se kao prečac do slave. 

– Naporno sam radila pet godina na lokalnoj televiziji gde sam ostala neprimećena – rekla je vesela i opuštena Hokshaj za AFP u studiju, dok joj je lice bilo našminkano za kamere.

– Ne žalim ni za čim, za tri meseca sam postala zvezda

Svake večeri u 19.30 Hokshaj čita vesti u otvorenoj i po mogućnosti ružičastoj jakni u kojoj u prvi plan gledaocima upadaju u oči njene velike grudi, no brzo je istaknula da se u svakodnevnom životu odeva poput ostalih žena njenih godina.

Njen golišavi izgled “samo je za televiziju, za informaciju”, kaže voditeljka koja kad nije u studiju, studira i pravo i psihologiju.

 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst