Pevačica Ksenija Pajčin je 16. marta 2010. godina tragično izgubila život kada ju je bivši dečko Filip Kapisoda iz nepoznatog razloga usmrtio hicem iz pištolja, a zatim ubio i sebe.

Ksenija je karijeru započela kao go-go plesačica u diskotekama. Pojavila se kao prateća igračica u spotu za pesmu Dragane Mirković „Opojni su zumbuli“ 1994. godine, a za to vreme radila je kao asistent muzičkom mogulu Minimaksu, koji je bio menadžer uspešnih zvezda kao što su Silvana Armenulić i Lepa Brena.

Ponuđena joj je prilika da se pridruži pop duetu, „Duck“, kao ženski vokal. Marija Mihajlović je zapravo pevala za njihov debi album, dok je Pajčin radila sinhronizaciju, a hitom „Dačo, volim te“, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a Ksenija je kasnije počela i samostalno da peva.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Kao plesačica postala je poznata u Grčkoj, gde je nastupala u brojnim noćnim klubovima. Pajčin je kasnije nastavila solo muzičku karijeru, a veliku pažnju je privukla plesom i odevnim kombinacijama.

Gradom su uvek kružile priče da je beogradska lepotica bila „smrt“ za opasne momke, a jedini sa kojim je priznala vezu bio je Zvezdan Slavnić, sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Insider MIloš Rafailović, pexels

 

Jedno od njenih poslednjih muzičkih izdanja bio je duet sa prijateljem Danijelom Alibabićem. Pesma pod nazivom „Supica“ objavljena je u julu 2009. Spot je snimljen nekoliko meseci kasnije, a objavljen je 9. januara 2010. godine, dva meseca pre njene smrti. Alibabić je kasnije napisao pesmu „Pesma za Kseniju“ i objavio je 2011. kao posvetu.

Tela 32-godišnje pevačice i njenog dečka pronađena su 16. marta 2010. godine u njenom stanu u beogradskom naselju Voždovac. Policija je nekoliko noći ranije bila pozvana u kuću, jer su komšije prijavile da je Kapisoda provalio u stan Ksenije Pajčin srušivši vrata.

Foto: Boško Karanović

 

U ranim istražnim izveštajima navodi se da je beživotna tela otkrila pevačicina majka, a da je pored tela Filipa Kapisode pronađen i pištolj korišćen u ubistvu.

Smatra se da je motiv ubistva i samoubistva bila ljubomora.

sledeća vest

Originalni tekst