Nadežda Biljić je ispričala da joj je porodica bila najveća podrška u najtežim momentima, kao i da je godinu dana išla na psihoterapiju kako bi se izlečila od poroka.

Godinu dana sam se lečila od alkoholizma, iskreno kaže Nadežda Biljić. Jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija, a po primarnom zanimanju pevačica, gostovala je na Informer televiziji u emisiji ESTRADAnje i s autorom i voditeljem Milijem Čolićem iskreno razgovarala o profesionalnom i privatnom životu.

Foto: Tanja Andric

 

U ispovednom intervjuu Nadežda je ispričala sve o svom velikom poroku i objasnila kako je uz stručnu pomoć stavila tačku na alkohol i opijanje.

Ne umem da pijem

– Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren – duhovito počinje Biljićeva i dodaje da nije umela da se kontroliše:

– Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih „prepila“… Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana. Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola!

Foto: Tanja Andric

 

Prava ljubav

Iako s manekenom Tomom Panićem nije u formalnom braku, Nadežda ga zove svojim suprugom, a pored toga on je i njen menadžer. Popularna pevačica, koja je svog životnog saputnika upoznala u rijalitiju, kaže da nije verovala da će s njim imati ljubav i dete.

– Bila sam ubeđena da se neću udati i da neću imati dete. Prevrtala sam očima kada sam prvi put videla Tomu. Rekla sam Zorici Marković da s takvim ne bih bila ni dva minuta. Posle me je zaveo, a možda i ja njega – kroz smeh kaže Biljićeva i naglašava da je njihov odnos postao prava ljubav:

Foto: Tanja Andric

 

– Kod mene i Tome je u pitanju čista i prava ljubav, a smatram da je temelj braka i veze iskreno prijateljstvo. Naravno da je tu važna i strast i ja ću se kao žena truditi da ona nikada ne iščezne iz našeg odnosa.

U rijaliti bih ušla samo da pevam

Nadežda Biljić se osvrnula i na svoje učešće u rijaliti programu „Zadruga“ i progovorila o novcu koji je tamo zaradila, ali i o mogućnosti da se ponovo pojavi u ovom TV formatu.

– O honoraru ne mogu da govorim, ali u mom slučaju novac koji sam tamo zaradila nije bio reprezentativan. U rijaliti bih ponovo ušla samo utorkom uveče da tamo pevam – kaže pevačica, koja će uskoro izdati svoj prvi muzički album.


Hitna reakcija produkcije! Učesnici rijalitija

sledeća vest

Originalni tekst