Kad nas obasja Mesec, onda je to mesečina, kada nas obasja Jupiter, onda je to jupiterčina, a kada nas obasja Merkur, onda je to… šta? Ova stara fora koju je pričao još legendarni Petrući, konačno se odigrala u Srbiji u 2022. godini, godini takozvanog retrogradnog Merkura.

Srbe je posle 3. aprila umesto mesečine obasjala retrogradna merkurčina. I to ovoooliiika retrogradna merkurčina, pa su u Srbiji počele da se dešavaju čudne stvari koje će se nastaviti i u narednoj godini.

***

Aleksandar Vučić – Jedino vi i još dvojica, kako ste izjavili, znate gde je u Srbiji zakopano zlato, što je svakako kruna zlatnog doba. Tako da vam je najbolje da sredinom 2023. otvorite zlataru u centru Beograda sa još dva ortaka, ako se ona dvojica u međuvremenu ne izlanu nekome. Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešan Saturn. Sa Saturnom iza leđa možete očekivati periode i mentalne, ali i fizičke osetljivosti, češće padove imuniteta, i to diplomatskog imuniteta. E sad, ako procenite da vam Saturn radi iza leđa, izmislite nešto o Saturnu i objavite na Pinku i u Informeru, pa će malo da se urazumi, skoro ko Đilas. Postoji mogućnost da ove godine priznate Kosovo i uvedete sankcije Rusiji, ali vi svima pričajte da ste priznali Rusiju i uveli sankcije Kosovu, tako će biračko telo to lakše progutati.

CEO TEKST ČITAJTE U NOVOGODIŠNJEM DVOBROJU NEDELJNIKA NA DUPLO VEĆEM BROJU STRANA, KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 29. DECEMBRA. DIGITALNO IZDANJE DOSTUPNO NA NSTORE.RS

POGLEDAJTE I SPECIJALNE PONUDE ZA PRETPLATE:

***

Originalni tekst