Goca Tržan i njen mlađi kolega Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, ukrstili su mišljenje u našem Ringu. Iako su pronašli zajednički jezik da snime duet “Mirno”, njih dvoje se nisu složili oko toga da li opstaju brakovi u kojima su žene starije od muškaraca.

Pevačica smatra da ta zajednica ne može da se održi iako je upravo ona u takvom braku, dok pevač koji se takmičio na Pesmi za Evroviziju smatra da godine nisu prepreka, već da je najbitnije razumevanje među partnerima.

Da li takmičenje na Evroviziji treba da bude kruna za svakog pevača?

Goca:
 Nikako ne! Za mene je kruna svakog pevača njegova karijera koja dugo traje. Bez obzira na to da li imaš hit ili ne, bitno je da možeš da radiš koncerte i da te publika voli.

Princ od Vranje: Trajanje karijere i postojanost jednog pevača u medijima i među publikom jeste kruna karijere. Sve ostalo dođe i prođe, pa tako i učešće na Evroviziji.

Foto: printscreen

Goca ne voli dugokose muškarce

Da li brak može da opstane ako je muškarac mnogo mlađi od žene?

Goca:
 Ne može. E sad, ja sam u braku sa 14 godina mlađim muškarcem, a već osam godina opstajemo. Izgleda da je moj brak izuzetak.

Princ od Vranje: Da! Moji roditelji su živ primer za to. Majka je bila starija od oca osam godina, a brak im je bio uspešan. Godine ne mogu da budu prepreka, bitni su ljubav, poštovanje i razumevanje među partnerima. Nemam nikakve predrasude o tome.

Da li poslove u kući delite na muške i ženske?

Goca: Delimo, jer ne smatram da sam ja ta koja treba da pomera krevete i kreči. Zadužena sam za kuhinju i kuvanje, a često sam i čistačica i klozetarka. S druge strane, moj muž usisava i radi teške fizičke poslove kada zatreba.

Princ od Vranje:  Delim poslove s devojkom s kojom živim. Ona ne zna da pegla, tako da ja u minut do 12 sebi opeglam košulju. Nadam se da ćemo poraditi na tome da i ona nauči da koristi peglu. Ona pere sudove i kuva, pa me je time kupila.

 

Foto: printscreen

Princ od Vranje radi sve ženske kućne poslove

Da li su žene sa silikonima seksepilnije od drugih?

Goca:
Smatram da većinu muškaraca ne lože silikonske grudi i da im to nije privlačno. Mislim na prave muškarce, ne na paćenike. Devojke treba da budu oprezne kada idu pod nož, iako stojim iza stava da svaka žena ima prava da radi šta hoće na svom telu. Nikada ne bih stavila grudi, sem ako ne bih morala iz zdravstvenih razloga. A to da imam velike grudi, pa da uradim još veće, kako bi mi to bilo sredstvo da dođem do nečega, nikako.

Princ od Vranje: Nikako! Nisam preteran fan silikona, ali ako neka žena to uradi da izgleda prirodno i da se ne primećuje toliko, onda mi je to u redu. 


Da li su muškarci s dugom kosom manje muževni od onih s kratkom?

Goca:  Nisu. Muškarac koji ima dugu kosu, a ume da je nosi, veoma je seksi. Naročito kada je veže u punđu, to mi je tek seksepilno. A oni koji feniraju kosu kao žene nikada ne bi mogli da me privuku.

Princ od Vranje:  Četiri godine imam dugu kosu i s drugom sam se šalio da svaki muškarac jednom u životu treba da pusti kosu kako bi očvrsnuo karakter. Svako ko ume da iznese dugu kosu i te kako može da bude seksi. Mnogi govore da je glupo da s devojkom deliš istog frizera, ali nije tako, jer se mi muškarci ne feniramo.

SIGURNO SE NE BIH VRATIO SA 24. MESTOM NA

sledeća vest

Originalni tekst