Goca Tržan važi za jednu od uspešnijih pevačica na našoj javnoj sceni, a malo ko je zna da njeni prvi poslovi nisu bili vezani za muziku i da je danas ponosna na svako iskustvo koje ju je oblikovalo prilikom odrastanja.

Goca se ne stidi da prizna kako je zarađivala pre nego što je postala poznata, a prvi novac zaradila je od kuvanja.

Foto: printscreen instagram

 

Htela sam da radim na pumpi, da perem prozore. Moj teča Marko je tada radio u “Jugopetrolu”. Rekla sam to roditeljima, ali me je tata pitao da li bih za 100 maraka kuvala za jednu porodicu mesec dana. Pristala sam i on mi je rekao da ću od sutra biti kuvarica u porodici Tržan. Spremala sam ručak u svojoj kući dok su mama i tata radili i stvarno sam za mesec dana dobila platu od 100 maraka. Imala sam kuvar Steve Karapandže. Nije svako jelo baš uspelo, ali su sve pojeli. Ne bih to uspela da me baka Cvijeta nije naučila da kuvam razna jela – prisetila se pevačica svoje mladosti u kojoj je prodavala i sladoled:

Foto: ATAIMAGES

 

U srednjoj školi sam prodavala sladoled na Bulevaru. Zaradila sam brdo para. Ali danas mi je sve to predivna uspomena. Teško mi je što moja baka više nije živa. Najviše me je pogodila njena smrt. Ona je bila moja krvna grupa. Bila sam srećno dete jer sam imala onoliko koliko mi je bilo potrebno. Nikad previše, a ni premalo. Bila su to vremena kad smo svi imali manje-više isto. Po tome smo se i prepoznavali. Nosili smo svi iste patike, farmerke.

Pevačica je imala skromno, ali srećno detinjstvo kojeg se sada vrlo rado seća.

Prva slika koju pamtim iz našeg detinjstva jeste naš mali stan u Narodnih heroja na Novom Beogradu. Živeli smo na osmom spratu u 42 kvadrata brat, mama, tata i ja. Stanovali smo na sunčanoj strani ulice. Sećam se i bake, koja je dolazila da nas čuva kad je mama na poslu. Bili smo srećna porodica. Živela sam kod Fontane do svog 18. rođendana – ispričala je svojevremeno za domaće medije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Hronika

Rođak otkriva: Evo šta je prethodilo ubistvu na Čukarici Prve fotografije sa mesta zločina U saobraćajki teško povređeno dete od 7 godina! Šta smera porodica masovnog ubice?!

Hronika

Šta smera porodica masovnog ubice?!

Porodica dečaka ubice koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru počinio masakr u kojem je ubio devetoro školskih drugova i školskog čuvara sa kojim je čak razmenjivao poruke, sve češće u poslednje vreme dospeva u žižu javnosti zbog svojih nelogičnih postupaka, zbog čega se postavlja pitanje – koji je cilj toga?

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst