U novom izdanju emisije “Premijera Vikend Specijal” Goca Lazarević je otvorila dušu i otkrila na šta najviše troši novac, ali i progovorila o svoje dvije velike ljubavi.

– Kad već pričamo o poklonima i novcu, rekli ste: “Da nisam trošila na garderobu, imala bih vilu na Dedinju”, koja je najskuplja stvar? – upitala je voditeljica.

– Kad sam bila mlađa, kupovala sam, a sad to ništa ne nosim. Iznosila sam bunde i firmirano, a sad me to ne zanima. Ja volim novo, u pidžami bih išla na televiziju. Evo i ovu haljinu prvi put, samo sam je jednom na plažu, a onda idemo dalje. Muškarce ne mijenjam, nemam ih, pjesme sam sad snimila, a frizuru uvijek imam istu. Godine su mi iste i ne idu. Ja sama živim u kući, a nemam gdje da držim garderobu. Ja nemam šta da obučem, a kod kuće sa etiketom, nisam ni obukla – pričala je Goca.

– Moramo da se nadovežemo na ovo da ne mijenjate muškarce. Imali ste dvije velike ljubavi, sa jednim ste se rastali, a drugi je prerano otišao – dodala je voditeljica.

-Jeste. Bila sam voljena žena i ne mogu da pristanem na malo. To se dogodi par puta u životu. Ne padam na novac. Sve može da se kupi, ali ljubav ne može. Svi kažu da je to bila nagrada, a moj problem je što se ja nisam pomirila sa tim. Život ide dalje, živim ga dalje, ali kao da mi fali dio mene. Ja toliko volim, imam dva lica i jedno je jak veselo, dijelim ga sa publikom. Drugo je tu tužno u meni, na ovom albumu se ta emocija preživljene tuge i života osjeća. Šta je to sreća? Trenutak koji uloviš, sreća je od Boga data ni sa čim zaslužena – nastavila je da priča pjevačica.

(Express/Espreso)

Originalni tekst