Sandra Drašković, poznata i kao Sani Armani, devedesetih godina je bila na vrhuncu karijere, a većina je pamti kao voditeljku emisije „City klub“.

Imala je i uspešnu manekensku karijeru, a u jednom intervjuu je otkrila da joj je nuđeno da bude članica čuvenih „Modelsica“.

Važila je za jedno od najlepših tv lica u Srbiji, a nakon novinarske karijere oprobala se i u tada aktuelnom rijalitiju Veliki brat.

Sandru smo gledali i u spotu Cece Ražnatović za pesmu „Crveno“ gde se u separeu mazi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kojeg se kasnije udala i rodila mu sina Luku.

Nedugo zatim usledio je razvod i od tog trenutka, Sani se potpuno povukla iz javnog sveta, preselila u Ameriku i otpočela potpuno novi život, a domaćim medijima je otkrila kako je došlo do ove odluke:

„Malo se zna o tome da sam diplomirala produkciju, kojom se i bavim već dugi niz godina. Nakon emisija na kojima sam radila kao autor, novinar-voditelj i producent, ostala sam u svetu zabave, ali iza kamera. Los Anđeles je grad koji je najpoznatiji po holivudskoj industriji. Radeći na jednoj seriji, ukazala mi se prilika da se preselim, a osim toga, deo moje porodice živi tamo. Svaki početak je težak. Nova sredina, drugačija pravila kao i celokupan način života. Nije mi bilo lako da ostavim sve u Srbiji, ali prilagodila sam se nakon određenog vremena i, biću iskrena, sada Los Anđeles smatram svojim domom“, rekla je Sandra.

Sandra u 42. godini izgleda odlično, a prepoznatljivu plavu kosu nije menjala. Međutim, mnogi su nagađali da se čuvena voditeljka tokom godina podrvgla plastičnim operacijama, te da je, sredila nos i usne.

Kako je Sandra izgledala na vrhuncu popularnosti, možete pogledati u galeriji ispod.

Voditeljka RTS-a u seksi izdanju raspametila pratioce, ovakvu je ne viđamo često!

Izvor: Novosti

Original Article