Prije šest godina šuškalo se da su Igor Kojić i glumica Katarina Radivojević u strasnoj vezi. Međutim, navodno ju je Igor ostavio zbog Severine, a 2021. godine putevi su im se ponovo ukrstili.

Oni su se slučajno našli na istom mjestu u isto vrijeme, a navodno je Igor ostao zadivljen Katarininom pojavom i tada nikako nije krio svoje simpatije prema njoj.

– Igor baš dugo nije vidio Katarinu. Ona je bila u Americi, a on u braku i nije ni bilo prilike, međutim, putevi su im se opet ukrstili. Nedavno su se slučajno sreli u jednom restoranu i pozdravili se, te razmijenili poneku riječ. On se odmah zainteresovao, nije mogao da vjeruje kako dobro izgleda. Nije skidao pogled sa nje i to su naravno svi primijetili. Odmah nakon tog susreta počeo je da joj piše. Iskreno ne znam šta mu je i da li mu je odgovorila, ali znam da se još uvijek nisu vidjeli – rekao je izvor tada za „Superstar“ i dodao:

– Katarina je sada solo, nema momka, a Igor se odavno za nekoga nije zagrijao kao za nju.

Podsjetimo, glumica već osam godina živi u Americi – prvo je bila u Los Anđelesu, a potom se preselila u Njujork. Tamo je vrlo angažovana, te radi u Konzulatu Srbije.

(Categorical/svet-scandal.rs)

Originalni tekst