Glumac Nikola Kojo rođen je na jučerašnji dan 1967. godine, a iza sebe ima zavidnu karijeru i veliki broj uloga u filmovima, ali i u kazalištu. Filmski set trenutno je zamijenio ulogom voditelja u srpskoj verziji dobro znanog kviza ‘Najslabija karika’.

O njegovom poslovnom životu zna se dosta, ali je Nikola veoma suzdržan kad je u pitanju njegov privatni život. Naime, ono što se zna jest da je oženjen 12 godina mlađom Aleksandrom, bivšom manekenkom s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, te da ima tri kćeri. Kćer Anu dobio je 2008. godine, a blizanke 2013. čija imena nisu poznata javnosti.

Međutim, sam je prije nekoliko godina objavio fotografiju svoje oaze za odmor. Naime, glumac u naselju Sopot nedaleko od Beograda, ali daleko od gradske vreve, posjeduje vikendicu u koju bježi od užurbanosti i stresa, a centar grada odlučio je zamijeniti zelenilom.

Kuća ima veliko dvorište, bazen, pomoćne objekte i trampolin za kćeri. Na fotografijama koje je podijelio može se vidjeti i da je kuća okružena livadama i njivama, a da susjeda baš i nema.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst