Glumac Momčilo Otašević ne priča mnogo o svom privatnom životu, a naročito nakon razvoda od Jelene Perčin. Međutim, nedavno je otkrio ko mu je pomogao da se oporavi od razvoda.

Vijest o razvodu potvrdili su u januaru prošle godine, a Momčilo je za Gloriu govorio o životu poslije “bračnog brodoloma”.

  • Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizovati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu – kazao je.

On je istakao da su mu porodica, prijatelji i posao pomogli da se oporavi nakon razvoda te da mu ispočetka nije bilo lako.

  • Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njenu radoznalost i hiperaktivnost. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo u park. U autu držim rekete za tenis, stoni tenis i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet – ispričao je.

Par se upoznao na kastingu za seriju “Zora dubrovačka”, ali ljubav je planula tek na setu serije “Kud puklo da puklo”. U braku su bili pet godina i zajedno imaju dvoje djece, ćerku Mašu i sina Jakšu.

(Express / CDM)

Originalni tekst