Hisense, globalni lider u oblasti potrošačke elektronike i kućnih aparata, doživljaj gledanja sporta i finala UEFA EURO 2024™ podiže na potpuno novi nivo svojim 100-inčnim ULED televizorom.

Kompanija je zauzela prvo mesto na svetu po prodaji 100-inčnih televizora tokom 2023. godine i u prvom tromesečju 2024. Kao zvaničan partner UEFA EURO 2024™ uvodi gledaoce kod kuće u eru TV ekrana od 100 inča. Tako im Hisense praktično pruža „veliko platno“ za gledanje fudbala na najvećim LED televizorima u industriji.

Gledaoci sad i kod kuće mogu da uživaju u sasvim novom doživljaju gledanja sporta na 100-inčnim ekranima koji su dokazani na tržištu i savršeno prilagođeni za bilo koju udaljenost gledanja.

Živopisni sportski prenosi mogući su zahvaljujući naprednoj Hisense tehnologiji kontrole LED pozadinskog osvetljenja i upravljanja bojama. Hisense Hi-View Engine poboljšava kvalitet slike autentičnim prikazom, unapređenim kontrastom, čistijim i jasnijim pokretima i oštrim, ali ne prenaglašenim detaljima. Quantum Dot Colour stvara realističniju sliku, sa preko milijardu boja, dodajući slici bogatstvo i dubinu. Do 40.000 Full Array Local Dimming i do 10.000 nita maksimalne osvetljenosti osiguravaju bolju sliku – od najtamnije crne do bele.

Hisense ULED televizori poznati su po izuzetnom kvalitetu slike i zvuka, za šta su osvojili i nagrade, među kojima su, CES Innovation Awards i Tom’s Guide Editor’s Choice Award. Globalni mediji ih preporučuju pri čemu PC Mag navodi da je Hisense televizor Top izbor u kategoriji uloženo-dobijeno, Digital Trends hvali njihov WOW faktor i vizuelni utisak, a Rtings ističe Minimalno zamućenje pokreta i akcije.

Predstavljajući ovako velik ekran, koji prevazilazi tradicionalne dijagonale, 100-inčni Hisense televizori prikazuju 55 godina dugo putovanje inovacija. Zato novi kompanijski slogan, Hisense, više od brenda, oslikava posvećenost vrhunskoj tehnologiji za lepši životni stil.

Imate dovoljno vremena da do finala UEFA EURO 2024™ priredite sebi i svima koji sa vama budu navijali nezaboravno finale Evropskog prvenstva – kao da ste u Berlinu!

Post Views: 23

Originalni tekst