Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Tea Tairović, Teodora Džehverović i Severina Vučković snimile su najveće hitove ovog leta.

Aleksandra Prijović je raspametila publiku novim albumom kojim obara rekorde na Jutjubu, a zakazala je i dva koncerta u beogradskoj Areni. Njena koleginica Milica Pavlović je gotovo u isto vreme izbacila nove pesme i takođe će pevati u našoj najvećoj hali.

Tea Tairović je napravila bum novim pesmama i već je održala prvi veliki beogradski koncert na Tašu. Teodora Džehverović oduševila je publiku na “Mjuzik viku”, a Severina Vučković je, na iznenađenje mnogih, ukrstila glas sa Nućijem!

Glasajte koja od njih pet ima najveće hitove ovog leta!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst