Pjevač i pobjednik “Zvezda Granda”, Amar Gile, otkrio je javnosti da je njegova izabranica Mirela trudna.

– Osjećaj je neopisiv kao i kod prvog djeteta. Ja sam najsretniji čovjek na ovozemljaskoj kugli! – poručio je Gile i otkrio kako je njegov sin reagovao kada je čuo da će uskoro dobiti brata ili sestru.

– Bio sam malo skeptičan, plašio sam se kako će on da reaguje, da li će da se buni, da li će to dijete da voli, ali kada je čuo, Daris je izjavio da bi volio da dobije brata – rekao je Gile i otkrio spol bebe.

– Iskren da budem priželjkivao sam žensko dijete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško i mislim da i on jedva čeka da dođe na svijet – istakao je ponosno pjevač koji je već smislio ime za nasljednika.

-Nešto smo pričali, imamo par imena u opticaju. Meni se svidjelo Arijan, ali vidjet ćemo još. Najmanje se ja pitam (smijeh) – priznao je on.

Pjevač i njegova izabranica planirali su da na ludi kamen stanu naredne godine, ali s obzirom na okolnosti, do svadbe će doći mnogo ranije, a otkrio je i kako će izgledati veselje.

DRAGANA MITAR PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON 7. OPERACIJE NOSA: Evo kako izgleda sada

-Sofra će da svira, bez njega neću da se ženim. Volio bih da mi pjeva Saša Matić! Mislim da će svadba inače biti u februaru… Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak – otkrio je Amar.

(Express/grand.online)

The post GILE ČEKA DRUGO DIJETE: Lijepa Mirela rodit će mu još jednog sina appeared first on Express.

Original Article