Kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić rekao je posle remija protiv Italije (1:1) golom u 90+8. da je fudbal okrutan i da ne zna gde je sudija Dani Makeli iz Holandije našao osam minuta da produži utakmicu.

ГДЕ ЈЕ НАШАО ОСАМ МИНУТА?: Модрић грми на судију након шока за Хрватску

Foto: Profimedia

– Ne znam šta da kažem. Fudbal je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Što je, tu je. Nismo zaslužili ovaj gol. Ne znam gde je sudija našao osam minuta da produži. Ako moraš da padneš, neka padneš ovako kako smo mi danas  – rekao je strelac gola u 55. minutu za Hrvatsku radio televiziju.

Fudbaleri Italije su izjednačili golom Matije Zakanjija u 90+8. minutu sudiske nadoknade i sad Hrvatska ima samo teoretske šanse da se domogne osmine finala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Foto: Profimedia

Da bi Hrvatska prošla među 16 najboljih u Evropi kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije Engleska mora da pobedi Sloveniju sa najmanje tri gola razlike, da Danska savlada Srbiju, Portugal Gruziju, a Turska Češku.

– Teoretski možemo da prođemo, ali nam se nikad ništa nije poklopilo. Prošlu utakmicu u 90+5, sad u 90+8. minutu. Nekad nije suđeno. Videćemo da li je vreme za oproštaj od reprezentacije, nije sad vreme za te priče – rekao je Modrić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Modrić je golom protiv fudbalera Italije sa 38 godina i 289 dana postao najstariji strelac u istoriji Evropskog prvenstva.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst