Pevačica Ivana Šašić je prilikom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ govorila o svom privatnom životu i majčinstvu.

Ivana Šašić je svoj debi album objavila 2006. godine, ali je već sledeće godine odlučila da napravi pauzu u karijeri.

Pevačica je, naime, ostala u drugom stanju, ali bez obzira na to što je znala da odsustvo sa javne scene može negativno da utiče na njenu karijeru, odlučila je da se ostvari kao majka.

Takođe, naišla je na osudu okoline koja ju je savetovala da treba da abortira, ali ih nije poslušala.

Foto: ATA Images

 

Ja kao roditelj znam da je jedina beskrajna ljubav prema detetu. Kada sam izdala svoj prvi album za Grand 2006. godine, zaista sam mnogo uložila, 2007. sam ostala u drugom stanju, a već sam krenula da radim drugi album. Svi su mi rekli „Gde sad da rodiš dete, toliko si uložila, sad ti je vreme za karijeru“ . U tom trenutku sam napravila pauzu, ja sam se napevala celog života, a ovo je nešto što želim celog života. Tako da sam napravila pauzu od pet godina i rodila dva sina. Čak sam rodila u istoj kalendarskoj godini, razlika je deset meseci. Pet godina pauzu sam napravila da budem samo mama, da ih upoznam, da budem sigurna da kad ih ostavim i odem na posao, da će znati da kažu „Boli me, gladan sam“ ili bilo šta. Posle toga sam nastavila da radim i mnogo više nego pre toga – iskreno je istakla Ivana.

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pored Ivane, gostovao je i Stefan Kosmajac, te je istakla koliko se iskreno trudila da on uspe, ističući njegovu vrednost i posvećenost.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Moram da kažem nešto. Meni je srce puno, Stefan je malo pre rekao da je radio dosta sa mnom kada je imao 13, 14 i 15 godina i ja sam ga toliko maltretirala da uči pesme, sada je pevačina. On zna koliko ja njega volim i koliko sam ga baš maltretirala – prokomentarisala je ona.

sledeća vest

Originalni tekst