Mensur Ajdarpašić tvrdi da Marinković nije onaj koji se zaista dopada Đuričićevoj.

Bivši rijaliti učesnik, Mensur Ajdarpašić prokomentarisao je sva aktuelna dešavanja u „Eliti 8“. Gostujući u emisiji „Pitam za druga“ Mensur se dotakao svog druženja sa Stefanom Karićem i potvrdio da među njima nema zle krvi, ali da nisu bliski kao što su nekad bili, a zatim analizirao ponašanje Anđele Đuričić, za koju se pričalo da je sa njim bila u vezi.

Foto: Printscreen/Red Tv

 

– Ma kakvi to je laž, mediji vole malo da pumpaju priču. Mi smo se družili i okej smo bili ali nikad nismo bili zajedno. Znaš kako ja sam iskreno govorio da ona fino izgleda fizički sad njeno mentalno stanje trenutno ne znam. Ona je onako opuštena i fleksibilna devojka i jako, socijalna i druželjubiva, nije tako kruta kao što se oseća tamo. Ona je ozbiljan mangup i moram da ti kažem da je ona imala iskustva sa dosta ozbiljnih ljudi i nije toliko blentava – rekao je Ajdarpašić na Red televiziji.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

Mensur smatra da je Anđelina veze sa Gastazom malo verovatna.

Mislim da on nije njen tip ali da može nešto da se desi između njih iskreno. Ako on bude uporan ona može da poklekne. Njoj se samo jedan momak njoj tamo sviđa ja to mogu da potvrdim, siguran sam da ima momka prema kome ima simaptije, držaće se ali neće ući u vezu. Taj lik nije prvi put u rijalitiju – rekao je Mensur, pa na pitanje voditelja da li je u pitanju Stefan Karić ili Mateja Matijević odgovorio:

– Nije Mateja ali ne želim ništa da pričam više stvarno, saznaće se to vremenom.

Ženi se Mensur Ajdarpašić?! Bivši rijaliti učesnik verio devojku, organizovana gala svadba?!

sledeća vest

Originalni tekst