Nenad Marinković Gastoz nedavno se vratio u Srbiju nakon što je dva meseca proveo u zatvoru u Tajlandu.

Jutjuberovo hapšenje je izazvalo haos u medijima. Naime, kao što je i potvrdio on, njega je zaustavila redovna kontrola, koja ga je potom privela jer je vozio motor u alkoholisanom stanju, ali je veći problem bila viza, koja mu je istekla.

Gastoz se sada prvi put oglasio i otkrio detalje drame koju je preživeo. Nenad je ispričao ko ga je u zatvoru najviše maltretirao.

Foto: ATAIMAGES

 

– Pa trudili su se, ali nisu uspeli. Šalim se, nije bilo nekog maltretiranja. Najviše ko je mogao da te izmaltretira maksimalno, to su bili panduri. Oni su bili baš onako željni da te ponize maksimalno. Pošto si ti sad kao došao na Tajland i znaš da je sve nekako jeftino, njima je sve lepo, ti sad uživaš u njihovim bogatstvima, ženama, evo sad i legalizovanoj travi i ostalom. E sad pošto brate ti si došao njima u kavez, sad bi oni malo da se iživljavaju nad tobom. To je bukvalno reč koju mogu da iskoristim kada su oni u pitanju prema svojim, ajde da kažem turistima – rekao je Gastoz za IDJ TV. 

Foto: Printscreen/Instagram/Gasttozz

 

Podsetimo, čim je pušten na slobodu, Gastoz se oglasio na društvenim mrežama. On je objavio snimak na kojem je otkrio prve utiske po izlasku iz pritvora.

– Napokon. Ja ne znam da li da se radujem. Srce mi lupa 600 na sat. Šta se sve desilo, zašto je ovako dugo trajalo, šta se desilo unutra, koga sam upoznao, kakve sam sve bolesti izbegao i koliko ljudi je umrlo dok sam bitisao tamo jedva čekam da vam ispričam. Javljati se neću nikome. Trema me hvata. Živ sam, zdrav sam. Sve ću da vam ispričam – rekao je Gastoz.

Milić Vukašinović se vraća na scenu! Roker za Informer otkrio kako mu je srce ozdravilo

sledeća vest

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji „Rat uživo“ govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

Da li će nas litijum potrovati ili ćemo se od njega obogatiti? Može li iskopavanje biti i bezbedno i isplativo? (VIDEO) Amerika i Velika Britanija kontrolišu vahabije! Na Balkanu ih ima više od 20.000! (VIDEO) Četiri miliona imigranata iz Sirije mogu napraviti prilične nevolje Turskoj! Zapadu se ne sviđa ideja pomirenja dve države! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst