Didi J otkrila da u svom garderoberu poseduje čitavo bogatstvo.

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi J, pravi je modni fanatik. Pevačica poseduje odevne komade koji prelaze cifru od 100.000 eva, a celokupna vrednost njenog garderobera dostiže vrednost od čak pet stanova u Beogradu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Zaista volim torbe, pre svega Birkin obožavam. Neke sam kupila, neke dobila. Neko sam ko uživa u modi i trudim se da imam što više različitih aksesoara, ali ove torbe su mi, zasad, omiljene i mislim da će tako ostati zauvek. One su moj fetiš! Što se tiče cene ovih komada, ne znam, možete da izguglate na internetu i vidite koliko koštaju. Trudim se da pratim modne trendove, a kako sam već uticajna u svetu mode, meni je potrebno da imam takvu garderobu, torbe, cipele, to je sastavni deo moje karijere – rekla je Didi koja u svom posedstvu ima torbu vrednosti od čak 200.000 evra:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Pink mi je, recimo, omiljena, imamo tu i crnu, ali pink zaista obožavam, baš sam je nedavno nosila u Njujorku. Omiljena mi je zbog kože, ali i zbog boje. To je kroko model, od prave krokodilske kože. Cene su velike, ali ja sam dosta tašni dobila i na poklon. Reklamiram razne brendove i imam dilove s kompanijama po svetu, tako da sam se ja iz Amerike u Srbiju vratila s dva kofera više. Bilo je tu i dijamanata, torbe birkin, bunde, ma svašta nešto, ali sve je to život jedne prave svetske zvezde, sve dobijam na poklon.

Dijana je zatim otkrila da joj je u ukrašavanju kuće pomagala njena naslednica:

– Moja ćerka Dajana i ja smo se baš potrudile oko kićenja. Ona mi je dosta pomogla ove godine pošto je već velika i zna sve. Bilo bi to još više, još pompeznije, ali koliko sam imala vremena, toliko sam uspela da sredim. Baš volim praznike i tako vaspitavam ćerku, da poštuje običaje i da tu tradiciju održavamo porodično – rekla je pevačica, otkrivajući da je najviše obraduju sitnice, ali i kakav poklon je spremila za svog dragog:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Mnogo volim poklone, ali volim i da poklanjam svojim najbližima. Pogotovo pred Novu godinu, trudim se da porodici i prijateljima poklonim neke velike, slatke stvari. A što se mene tiče, mene nekako najviše usreće male stvari, sitnice. Da li je to buket ili čokolada, nije bitno. Suprugu bih verovatno kupila novi automobil za Novu godinu, kod mene je uvek široko- rekla je Didi, prenosi Republika.


sledeća vest

Originalni tekst