Rijaliti učesnik i Marko Janjušević Janjuš dobio je psa rase džek rasel kojeg je dugo priželjkivao.

Naime, Janjuš je nedavno izgubio brata Mihaila, a njegov drug Uroš Stanić je odradio tajni zadatak kako bi produkcija „Elite“ Marku dala psa koji bi mu sigurno stavio osmeh na lice.

Janjuš nije mogao da sakrije sreću zbog novog ljubimca, a kada ga je ugledao, odmah je skočio iz kreveta.

– O, gde si Džeki. Kakav mi je, gledaj kakav mi je… Ovaj će biti zverka ozbiljna. Već vidim, kakva glava, kunem ti se. A, jao, Bože dragi, gledaj ga kakav je. Majko moja draga… Ti ćeš biti moja Jaka – govorio je Janjuš, a kada je njegova devojka Aneli Ahmić došla da vidi kucu, šokirala ga je komentarom:

Joj što je ružna.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Marko je burno reagovao na njene reči.

Šta? Drži je! Gde je ružna? Polako s njom. Malo je uzmi pomazi i ostavi. Ozbiljno ti kažem – rekao je on, a ona je bila iznenađena njegovom reakcijom:

.Šta ti je? – pitala ga je Ahmićeva, a on joj je poručio da želi da ostane nasamo sa psom.

Aneli je naišla na žestoke osude gledalaca rijalitija.

„Gadura, pas je lepši od nje“, „Nije normalna… Ova persona nikakvu emociju nema“, „Ružan? Idi pogledaj se u ogledalo da vidis sta je ružno“, „Ko ne voli životinje, nije dobra osoba. Aneli je upravo to pokazala, bednica“, „Ona nema nikakvog osećaja…“, „Ona samo sebe voli, Uroš je trebalo da dobije psa“ – bili su samo neki od komentara ispod klipa koji možete pogledati u okviru teksta.


Oglasio se Haris Džinović za Informer: Evo šta je pevač rekao o razvodu od Meline

sledeća vest

Originalni tekst