Futa je nedavno optužio Jelenu da je navodno ukrala pesme koje je napisao njegov pokojni sin, Laća, a sada je odbio da govori o Karleuši.

Danas je u jednom prestoničkom lokalu organizovana promocija „Džej tribute benda“, koji je nastao u čast pokojnoj Džeja Ramadanovskog. Pored toga, premijerno je pušten spot, ali i pesma „Za kraj“ u Džejovoj verziji, te i strofa koja je do sada bila neobjavljena i ne nalazi se u verziji koju je otpevala Ceca Ražnatović za potrebe filma „Nedelja“.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Organizator celog ovog projekta je Aleksandar Radulović Futa, koji je bio uz Džeja tokom njegove karijere. 

Futa je bio raspoložen da odgovara na pitanja okupljenih novinara, sve dok nije upitan za Jelenu Karluešu sa kojom ima sudski spor. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 – Ja nemam problem da o tome govorim, ali biće vremena za to – rekao je besno Futa za „Srbiju danas“. 

Podsetimo, Aleksandar Radulović Futa šokirao je javnost tvrdnjom da je Jelena Karleuša, navodno, ukrala pesmu Milana Laće Radulovića i potpisala je kao svoju.

Foto: Masha Bandjur

 

– Dotična pevačica je potpisala i predstavila Laćine pesme, „Ja“, „Abu Dabi“ i „Runde“ kao svoje. Pošto se time ne bavim, kao što sam hiljadu puta rekao, nemam nameru više da vrtim u krug šuplju priču. Za to imam i dokaze, pa će i to doći na red kada bude trebalo. Ako neko sebe lažno predstavlja kao autora teksta i to javno saopštava, onda za to postoji termin koji se zove… napišite sami. – Inače pomahnitali deda je odlično, hvala na komplimentu. Kontra-kompliment imam: Daning-Krugerov efekat! Iluzorna superiornost, bez mogućnosti da se „pacijentu“ na bilo koji način objasni da je u zabludi, jer takvima bilo šta „normalno i istinito“ objašnjavati je nemoguća misija. Znači, ne treba ni pokušavati – rekao je Futa Radulović ranije za „Informer“.

Spava u štali, budi se u dva ujutru, radi teške fizičke poslove! Ovako Milan Stanković provodi dane u manastiru Hilandar

sledeća vest

Originalni tekst