Futa je, prema svedočenjima prijatelja, u teškom stanju zbog smrti mlađeg sina, nakon što je već izgubio starijeg sina i suprugu. 

e-stock

Slomljen u potpunosti… Futa Radulović

Proslavljeni kompozitor još uvek je u jako teškom psihičkom stanju, a kako se bliži i dan sahrane, koja je planirana za utorak, on sve teže podnosi činjenicu da njegov mlađi sin više nije živ i da je iz Izraela vraćen u sanduku.

– Futi je prvo jako teško palo sve to u vezi s dokumentacijom koja je bila potrebna oko prenosa tela, ali je nekako uspeo da uz pomoć nadležnih organa izdejstvuje da telo njegovog sina u Beograd bude dopremljeno u petak, umesto u nedelju, kako je prvobitno bilo planirano, i to kako bi se izbegli mediji na aerodromu i čitava gungula oko prenosa tela – objašnjava izvor blizak porodici Radulović.

Foto Prntscreen youtube

Biće sahranjen u utorak pored majke i brata… Milan Radulović Laća

Ipak, Futa nije bio u stanju da identifikuje Laćino telo nakon njegovog transporta za Srbiju. To je za njega bilo previše. To je u ime porodice uradio jedan njegov blizak prijatelj, koji je potvrdio najcrnje slutnje porodice.

– Futa nije hteo da ode na prepoznavanje zbog toga što svog pokojnog sina želi da pamti onakvog kakav je bio za života. Ispričao je da će mu u sećanju zauvek ostati kako je bio raspoložen kada su se pozdravili pred put u Izrael i da ne bi podneo da ga vidi mrtvog u kovčegu. Ista priča je bila i prošle godine, kada je trebalo da ide da identifikuje Marinino telo. On nije mogao Marinu da vidi u tom stanju, pa je umesto njega to učinio upravo Laća, koji je o tome nedavno pisao u jednoj od svojih kolumni – podseća izvor na taj detalj ove tužne priče.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst