FUDBALER Bordoa Albert Elis stavljen je u medicinski indukovanu komu, nakon povrede glave u meu protiv Gengama, prenose francuski mediji.

:      ,     ()

FOTO: AP

Fudbaler reprezentacije Hondurasa sudario se pri skoku sa defanzivcem Gengama Donatienom Gomisom. Osam minuta nakon toga ukazivana mu je pomo, pa je hitno preveen u bolnicu.

Prema izvjetajima L’Equipea i France Bleua, 28-godinjak je bio svestan na terenu, ali je stavljen u indukovanu komu pre nego to je prevezen u bolnicu Pelegrin.

Nakon utakmice, koju je njegova ekipa dobila sa 1:0, trener Bordoa Albert Riera rekao je da ne moe da da nikakve informacije o stanju Elisa.

FOTO: EPA

Albert Elis (desno)

– Razgovarali smo sa lekarom i ne moemo rei nita. On je u bolnici i nema nita to moemo rei. Pobeda je za njega.

L’Ekipe je dodao da je golman Karl-Johan Johanson bio jedini igra Bordoa koji je razgovarao s novinarima nakon utakmice.

– Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam doiveo ovo. Zaista je teko. Oseao sam se kao da u plakati. U poluvremenu su nam rekli da je budan, ali trenutno ne znamo nita. Videemo sutra.

BONUS VIDEO: Selektor SAD Stiv Ker kupio deonice Majorke

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst