Apatinska pivara je predstavila novi bezalkoholni proizvod – Fresh 0.0. Ovaj jedinstveni spoj prirodnog soka i piva bez alkohola je odgovor na sve veću potražnju potrošača za osvežavajućim bezalkoholnim pićima koji su istovremeno ukusni i niskokalorični.

Fresh 0.0% dolazi u dva osvežavajuća ukusa: limun i pomorandža te malina i borovnica, koji kombinuju prirodne sokove bez dodataka veštačkih aroma ili boja. Svaka limenka od 0,33l savršeno je letnje osveženje sa 20 kcal na 100ml za ukus limun i pomorandža, i 23 kcal na 100ml za malinu i borovnicu.

Foto: Nebojša Dimić

Nova linija proizvoda predstavlja fuziju najboljih ukusa iz sveta voćnih sokova i bezalkoholnog piva, pružajući potrošačima priliku da dožive letnje osveženje na potpuno nov i uzbudljiv način. Fresh 0.0% je dizajniran da zadovolji ukuse modernih potrošača koji traže jedinstveni doživljaj koji ne opterećuje kalorijski unos.

Jelena Pavićević, direktorka marketinga za Srbiju i Crnu Goru, foto: Nebojša Dimić

U svetu gde se potrebe i ukusi potrošača neprestano menjaju, nastojimo da budemo posvećeni inovacijama koje odgovaraju na te promene. Brend Fresh je u regionu Centralne i Istočne Evrope sa uspehom lansiran pre nekoliko godina. Potrošačima se jako dopao, pa ga tako i mi danas s ponosom predstavljamo i u Srbiji “ – rekla je Jelena Pavićević, direktorka marketinga za Srbiju i Crnu Goru.

Foto: Nebojša Dimić

Kreatori ovog pića, inspirisani prirodom i pivskim inovacijama, uspeli su da spoje strast prema proizvodnji bezalkoholnog piva sa bogatim voćnim notama, stvarajući proizvod koji će ispuniti očekivanja najzahtevnijih potrošača.

Foto: Nebojša Dimić

Apatinska pivara vas poziva da isprobate oba ukusa i dozvolite sebi da istražite bezgranične mogućnosti pravog letnjeg osveženja. Novi ukusi Fresh 0.0% limun – pomorandža i Fresh 0.0% malina – borovnica dostupni su u limenkama od 0,33l u svim bolje snabdevenim maloprodajnim radnjama i organizovanim lancima širom Srbije.

Post Views: 33

Originalni tekst