Pevačica je otkrila koji je najveći bakšiš koji je dobila, dotakla se manje lepih situacija na nastupima, ali i kritika javnosti.

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, mada većini najprepoznatljivija i kao „Žena od sultana“, bila je gošća emisije „Bunker“, a tom prilikom prokomentarisala je brojne aktuelnosti.

Između ostalog, ona je otkrila koji je najveći bakšiš koji je dobila, dotakla se neprijatnih situacija na nastupima, ali i tuđih kritika.

Pa, ja generalno ne volim da pričam o ciframa, ali mogu da kažem da se kupi onako jedan „fin“ auto – rekla je pevačica, pa istakla da gosti umeju da budu neprijatni kada se napiju:

Foto: ATAIMAGES

 

To su uglavnom privatna veselja, ne dešava se to često. To jednom u 100 godina da gosti umeju da budu neprijatni, kada se napiju…da te vređa, da ti kaže nešto. To uglavnom kažu onako na uvo, da niko ne čuje.

Milentijevićeva je, takođe, rekla i da je i te kako pogađaju tuđe kritike.

– Da, zato ne čitam komentare. Ne mogu, ja počnem da plačem. Katastrofa…uglavnom bude većina, da kažem negativnih.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, folkerka se dotakla i bivšeg dečka, Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob.

Upoznali smo se preko Instagrama, on mi je poslao poruku. Čuli smo se i videli par puta i nekako…prijala mi je njegova energija, došlo je tu do neke hemije. Kasnije sam prosto shvatila da mi nismo jedno za drugo – zaključila je Tijana Em.

Nosio bradicu i bio okružen seks-bombama: Ovako danas izgleda Marko iz

sledeća vest

Originalni tekst