Srpski fudbaler Nemanja Mati odigrao je jo jedan odlian me za novi klub Lion koji, od njegovog dolaska, ne zna za drugi ishod osim za pobede.

:    ( )

Foto: Profimedia

Lion je u petak uvee upisao pobedu protiv Meca u gostima (2:1), etvrtu uzastopnu u prvenstvu i u svakoj od etiri utakmice Mati je bio starter.

Novom trijufmu doprineo je mirnom, sigurnom partijom u sredini terena, preciznim pasovima, itanjem protivnikih akcija, guranjem lopte u „for“ igraima ispred sebe. Bio je konstantno dobar itav me.

O Nemanjinoj partiji protivMecapie i francuski mediji, najtirani meu njima“Figaro“.

– Vezni igra Liona je bio na svakom delu terena, u pobedi svog tima 2:1 protiv loe plasiranog Meca. Uestvovao je u igri u oba pravca, u destrukciji igre Meca i u graenju akcija svog tima, imao je vie od 100 dodira sa loptom -pie u izvetaju utakmice u kojem je najvie apostrofiran uinak naeg igraa.

Strelci za goste, u preokretu, bili suLakazetiBenrama.

Ipak, Mati je igra o kome se najvie pie kao igrau koji je uradio najvei deo posla.

– Bio je nezaustavljiv tokom celeutakmice -nastavljaju se pohvalama na raunMatia.

– Njegov doprinos se ogleda u tome to je imao 79 uspenih dodavanja iz 97 pokuaja, posebno se istakavi u defanzivnim zadacima. ini se da je njegova uloga u veznom redu zaista dobro definisana, jer igrao vie nego kada je igrao u Renu pre svog transfera ove zime – zakljuili su.

Bonus video Trening fudbalera Crvene zvezde pred duel sa Manester sitijem

BONUS SADRAJ

Knjiga o naem asu koja je izazvala veliku panju nosi naziv „Novak, pariske prie„. Proite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada nevienim fotografijamapredstavljen je ivot slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poruite jo danas ovo remek-delo koje e vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporuujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vaim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst