FRANCUSKI teniser Artur Fis osvojio je ATP turnir u Tokiju, pošto je ovog utorka u finalu pobedio sunarodnika Uga Ambera rezultatom 5:7, 7:6 (6), 6:3.

ФРАНЦУЗ ШАМПИОН ТОКИЈА: Артур Фис освојио трећу титулу у каријери

FOTO: Tanjug/AP

Ovo je bio peti međusobni duel dva francuska tenisera, a prvi trijumf 24. na ATP listi, koji je pobedom u glavnom grada Japana stigao do treće titule u karijeri, a druge u ovoj sezoni.

Ishod prvog seta pripao je 18. igraču planete, a moglo je da bude drugačije da je Fis pri rezultat 5:5 iskoristio jednu od tri brejk prilike. Amber je iskoristio propust rivala i u 12. gemu mu oduzeo servis.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

U drugom segmentu meča viđena je prava drama. Ugo je pri rezultatu 6:5 u taj-brejku propustio meč loptu i potom izgubio dva servisa, što je značilo da se Artur vratio u meč.

Prelomni trenutak za ishod meča desio se u osmom gemu trećeg seta kad je Fis napravio brejk. Potom je odsevirao za set i došao do trofeja nakon tri sata i dva minuta.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

ATP turnir u Tokiju se igrao za nagradni fond 1.818.380 dolara.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst