Glumica Jelisaveta Orašanin je leto koje je na izmaku obeležila nizom putovanja.

Tako je u Kanadi i Makedoniji gostovala sa pozorišnom trupom zbog zakazanih predstava, dok je pre svega tri nedelje bila za svoju dušu na Ibici. Izgleda da joj je provoda na ovom španskom ostrvu bilo malo, pa se sada uputila put Kube.

Na prvoj fotografiji lepa glumica se naslonila se na retro pink kabriolet, a obukla je minimalan teksas šorts u kome su do izražaja došle njene duge zgodne noge, dok je gore obukla delimično providnu belu majicu na bretele ispod koje se nazirao sportski brushalter. Ceo stajling začinila je velikom torbom u zlatnoj boji, marke Šanel, kao i krem kačketom, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce.

Foto: printscreen/Instagram

 

Njena objava na Instagramu je u trenu dobila više od pet i po hiljada sviđanja. Najveći broj komentara bile su salve pohvala za glumičin mladolik izgled.  

Iako je Jelisaveta bila poznata pozorišna i filmska glumica i pre udaje za Teodosića, pojedini dušebrižnici daju sebi za pravo da njen lagodan životni stil pripisuju dobroj udaji. Tako se i ovoga puta našao zajedljivi komentar poput ovog.

Foto: Instagram

 

 Znaš kad bi ti imala za Šanel da se nisi udala za Teodosića! – smatrao je jedan muškarac.

Orašaninova na ovakve i slične komentare ne daje ni pet para, a pozorišna predstava “Hotel 88” u kome je ona neizbežni lik beleži više od 500 izvođenja i nastavlja da nastipa po svetu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Ukrao je srce glumice, a 15 godina bio u braku sa poznatom voditeljkom! Evo ko je dečko Milene Radulović, koji zavodi lepotice

sledeća vest

Vesti

Marko Đurić o Vučićevom govoru u UN: Ponosni na predsednika! Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Politika

Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je svojim govorom pred Generalnom skupštinom UN potvrdio da je veliki državnik, i da Srbija nije šaka zobi koju svaka vrana može da pokljuca, već država sa ozbiljnom državotvornom tradicijom, principima i slobodarskim idealima, saopštila je Srpska lista povodom govora koji je u UN održao predsednik Srbije.

Vučić sa potpredsednikom Kine: Glavna tema - Kosovo! Direktno, ozbiljno i dostojanstveno! Orlić o Vučićevom nastupu u UN: Govorio je predsednik slobodne i samostalne države! Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Društvo

Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Prof. dr Sanja Radojević Škodrić rekla je danas da je RFZO poslednjih godina značajno unapredio dostupnost inovativnih lekova višestrukim povećanjem budžeta za njih i dodala da je od 2017. godine do 2023. godine na listu stavljeno 80 lekova za različite, maligne i nemaligne bolesti.

Originalni tekst