Naslovna Magazin (FOTO) Žena išla u dnevni boravak i zanemela: Videla je svoju mačku,...

(FOTO) Žena išla u dnevni boravak i zanemela: Videla je svoju mačku, a ispred nje na tepihu…ŠOK!

– Malo je nedostajalo da doživim infarkt- napisala je jedna žena na Tviteru, uz sliku njene mačke koja leži na tepihu, dok joj je jedna prednja noga sasvim odvojena od tela.

(VIDEO) Pas je ulazio u kuću, a mačka je odlučila da mu priredi podvalu: Pogledajte i kakvu!

(VIDEO) Pas je ulazio u kuću, a mačka je odlučila da mu priredi podvalu: Pogledajte i kakvu!

PET JEDNOSTAVNIH NAČINA DA VAS MAČKE ZAVOLE! Obratite pažnju na OVO i biće lakše nego što ste MISLILI!

PET JEDNOSTAVNIH NAČINA DA VAS MAČKE ZAVOLE! Obratite pažnju na OVO i biće lakše nego što ste MISLILI!


(VIDEO) Pas je ulazio u kuću, a mačka je odlučila da mu priredi podvalu: Pogledajte i kakvu!


(VIDEO) Pas je ulazio u kuću, a mačka je odlučila da mu priredi podvalu: Pogledajte i kakvu!

sledeća vest

Međutim, ispostavilo se da je ono od čega je gazdarica doživela šok bila samo optička varka: mačka nije povredila niti otkinula nogu, veće je reč o igrački koju je donela.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article

Must Read

OVO JE NAJOPASNIJE MESTO NA PLANETI! Znate li priču o najzagađenijem jezeru? Sat vremena na obali znači SIGURNU SMRT!

Na prvi pogled lepo jezerce, smešteno na jugu Urala, u zapadnom delu Rusije, zapravo je najotrovnije mesto na planeti. Još u doba Sovjetskog Saveza, u ovo jezero se odlagao radioaktivni otpad iz fabrike za preradu nuklearnog otpada. Fabrika se zvala Majak, a nalazila se u blizini grada Ozjorska, tadašnjeg Čeljabinska. Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO) 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO) sledeća vest printscreen you tube Paranormal 5 Današnji Ozjorsk je zatvoren grad, smešten u Čeljabinskoj oblasti. U doba nakon Drugog svetskog rata, kada je SSSR razvijao svoj atomski program, baza, smeštena u ovom gradu koji je bio opasan električnom ogradom i stražom, brojala je..

FILMSKI FESTIVAL Spremite se za Slobodnu zonu!

Filmovi iz selekcije Horizonti Balkana govore o tome da nas istina i poverenje mogu isceliti, a bliskost i zajedništvo voditi napred. Autorka i voditeljka: Milena Krstajić. Pratite nas na društvenim mrežama

Usvojen Zakon o ministarstvima, poslanici u sredu o izboru Vlade

Usvojen Zakon o ministarstvima, poslanici u sredu o izboru Vlade Objavljeno: 26.10.2020 Poslanici Skupštine Srbije usvojili su večeras Zakon o ministarstvima sa 205 glasova poslanika prisutnih na sednici. Skupština Srbije, nastavak konstitutivne sednice, 22. oktobar 2020. Foto: Srđan Ilić Skupština je odlučila da postoje "naročito opravdani razlozi" za stupanje Zakona na snagu u roku kraćem od osam dana od objavljivanja u Službenom glasniku. Predsednik Skupštine Ivica Daćić rekao je da očekuje u toku sutrašnjeg dana stigne predlog i zahtev za zakazivanje sednice posvećene raspravi o programu Vlade i izboru predsednika Vlade i njenih članova. "Sednica bi bila održana u sredu", rekao je Dačić. Vlada Srbije dobija još tri nova resora, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju kao i Ministarstvo za brigu o selu. Pored novih, Vlada Srbije imaće i već poznata ministarstva: finansija, privrede, poljoprivrede šumarstva ..

Posle 25 godina braka POZNATI GLUMAČKI PAR saznao da su u KRVNOM SRODSTVU – HOLIVUD BRUJI O OVOM SKANDALU!

Poznati glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspelo da poremeti ni to što su ranije saznali da su rođaci. ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! KAO SAV NORMALAN SVET! Glumica BRANKA KATIĆ oduševila BEOGRAĐANE, svi su gledali u nju! (FOTO) ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! sledeća vest Naime, nakon 25 godina braka su oni saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih. Domaćin emisije, Henri Gejt Luis, pokazao je DNK dokaze koji ilustruju da su Kira Sedžvik i sedam godina stariji Kevin Bejkon rođaci u devetom kolenu. ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje - Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI! MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VO..