Rijaliti učesnica i bivša zadrugarka Miljana Kulić, šokirala je sve najnovijom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Novi snimak koji je podelila na svom instagramu sa pravom je razbesneo ljude.

Miljana je objavila kako vozi 200 km na čas na auto-putu iako je prema važećim saobraćajnim propisima dozvoljeno da se vozi brzinom od 130 km na sat.

Ovakvim neodgovornim postupkom Miljana je ugrozila ne samo svoj život nego i potencijalni život ljudi u nekom drugom vozilu koje se našlo u tom trenutku na auto-putu Beograd-Niš.

Bivša zadrugarka ne samo da se ne stidi ovakvog postupka kršenja saobraćajnih pravila nego se i hvali na svojim društvenim mrežama kršenjem zakona.

– 200km/h Nikome ne preporučujem… jednom se greši… Da probam… samo… – stoji u objavi.

Foto: Instagram/printscreen

 

Po grupama fanova “Zadruge” se delio ovaj snimak. Građani i građanke su bili veoma besni te su ispod snimka pisali negative komentare: “Zaustavite ovu ženu”, “Ona se još i hvali da krši zakon, odmah joj treba oduzeti vozačku dozvolu”, “Ona nije normalna”, “Ovo je haos”, nizali su se komentari.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Prvi put otkriveno! Ovakvi su bili roditelji Đoleta Đoganija!

sledeća vest

Originalni tekst