Nikolina Kovač i Saša Kapor pojavili su se zajedno na festivalu u Vrnjačkoj banji. Veliku pažnju prisutnih privukao je pevač, koji je izgubio enorman broj kilograma i doveo liniju do savršenstva.

Poslednjih godinu dana radio sam na svojoj kilaži, izgubio sam 24 kolograma, ušao sam u fazu da jedem zdravo i što manje moguće. Nije mi bilo teško, sve je do glave, sve što čovek želi da postigne može. Nisam u autofagiji jer jedem jednom dnevno, više to zovem isposništvo. Nemam potrebu za hranom. Ima nekih dana kada se opustim i kada smo negde, bude neki roštilj – rekao je Saša, a Nikolina dodala da je za njen izgled zaslužna trauma iz perioda kada je bila debeljuca, pa joj raznorazno odricanje u ishrani ne pada teško: 

Oduvek sam se trudila da spremam zdravo, jedino što volim mnogo slatkiša i opustim se, ali imam strah još od perioda kada sam bila bucka, čim se opustim odmah se vratim u stanje da znam da ne smem nešto da jedem. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Godinama važe za skladan bračni par iako su u par navrata otvoreno pričali o krizama koje su imali u braku.  Kako kaže Nikolina ne postoje bračni partneri koji se oko nečega ne posvađaju, a ljubomora lično kod njih nikada nije razlog bilo kakve rasprave.

Svađamo se uglavnom na svirci ako on ubaci u repertoar nešto što se meni ne dopada. Mrzim da slušam kada je sve idealno jer nigde nije idealno. Imam neku čudnu energiju, meni momci i pre Saše a ni sada nisu nešto posebno izlazila, prosto sam bila u nekom vakum periodu. Više mi prilaze žene nego muškarci, one su moja većinska publika. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Priča se da imaju krize! Katarina Grujić priznala sve o braku sa Gobeljom: Sami smo se birali!

sledeća vest

Originalni tekst