Njih dvoje su gotovo čitavu deceniju zajedno, ali nikada se nisu venčali, često su isticali da im papir ništa ne znači i da takva formalnost nije dokaz prave ljubavi.

Njihova ljubavna romansa počela je 2014. godine, nakon snimanja spota za pesmu “Alkohola litar”, koju je Nikolija snimila sa grupom “Elitni odredi”, u čijem sastavu je bio tada Relja, a varnice se dogodile prilikom prvog susreta.

printscreen

 

Definitivno je da brak i formalnost nije presudan za porodičnu sreću, a dokaz za to jesu i njihove dve ćerkice Rea i Hana.

Prvu naslednicu dobili su 2016. godine, a drugu devojčicu Nikolija Jovanović je rodila u julu 2021. godine.

Instagram/printscreen

 

Iako godinama žive u skladnoj ljubavbnoj zajednici nikada nisu želeli da se venčaju.

Nikolija je jednom priliko priznala da je zbog Elitnih odreda bila žrtva nasilja, ali i otkrila zašto nikada nije rekla sudbonosno “da” svom izabraniku.

Ne znam, zato što se nikad nisam udala. Možda je jedan od razloga zašto se nisam udala je da se ne bih razvela – izjavila je pevačica koja je otkrila na koji način je Relja osvojio njeno srce i kako su se spojili.

– On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – “magija“- rekla je pre par godina Nikolija Jovanović

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst