Pevačica Slavica Ćukteraš, svega nekoliko sati nakon što je i zvanično potvrdila da je u vezi, objavila je fotografiju sa svojim izrabranikom Vladimirom Aćićem.

Prethodnih dana pevačica Slavica Ćukteraš, nakon niza vesti o sukobu sa bivšim suprugom, u centru je pažnje zbog veze sa novosadskim di-džejem Vladimirom Aćićem. Slavica i Vladimir prvenstveno su bili prijatelji, da bi vremenom njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav. 

Ona je ranije u toku dana potvrdila da je srećna i zaljubljena, istakavši tom prilikom da nije rada da govori na temu svog privatnog života. Uprkos tome, nekadašnja “Zvezda Granda” sada je prvi put na svom Instagram profilu podelila fotku sa svojom jačom polovinom.

Foto: Instagram printscreen

Slavica Ćukteraš i Vlaimir Aćić

Naime, objavljena fotografija pokazuje sveže zaljubljeni par s leđa, zagrljene i navaljene na bazen.

Foto: printscreen instagram

Slavica Ćukteraš i Vladimir Aćić

Podsetimo, Ćukterašova se poslednjih nedelja našla u središtu pažnje kada je prijavila policiji bivšeg supruga Vladu Avramova zbog pretnji da će joj oduzeti dete. S druge strane, Aćić je postao poznat domaćoj javnosti kada se pojavio prvi put na Exitu 2003. godine.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Zbog droge sam se razvela! Oglasila se Ana Nikolić i rešila da stane na put optužbama da je navučena na kristal met

sledeća vest

Originalni tekst