Mia Pajčin, je sestre preminule pevačice Ksenije Pajčin.

Nema ko nije rekao kako Mia Pajčin jako liči na pokojnu sestru, a jednom prilikom je javno govorila o tragično nastradaloj sesstri.

Mia je veoma aktivna na svom Instagram profilu i često deli svoje fotografije, a mnogi komentarišu da je “oči odaju” i da upravo u njima prepoznaju pokojnu sestru koja je bila velika zvezda devedesetih godina.

Mia je izrasla u pravu lepoticu. Ona sada ima 26 godina. 

Ksenijina sestra je jednom prilikom istakla koliko se divila njoj.

– Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se – istakla je tada Mia Pajčin.

Iako je imala samo 13 godina kada je izgubila sestru, one su uspele da ostvare povezanost i izgrade jak odnos, te je Mia odlučila da sestri posveti tetovažu na ruci na kooj piše: “Xenia”.

Foto: printscreen/Instagram

 

Podsetimo, Ksenija je ubijena 2010. godine u svom stanu na Voždovcu, kada je njen tadašnji partner Filip Kapisoda prvo ispalio nekoliko hitaca u nju, a potom ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Marija Šerifović progovorila o emisiji Ognjena Amidžića:

sledeća vest

Originalni tekst