Đorđe Đoković i Saška Veselinov krstili su danas sina Aleksandra u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a slavlju prisustvuje i ponosni stric, slavni teniski as Novak Đoković.

Brat najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Đorđe, krstio je danas zajedno sa suprugom Saškom naslednika Aleksandra.

Na spisku zvanica našao se mali broj ljudi, samo najuži krug prijatelja i porodica, a na ceremoniju direktno iz Njujorka, sa US Opena stigao je i Novak sa suprugom Jelenom.

Na fotografijama dostupnim na društvenim mrežama vidimo ponosne roditelje, malenog Aleksandra, ali i osvajača rekordnog 24 grend slema u karijeri.

Da se primetiti da je atmosfera na zavidnom nivou, kao i da su zvanice obučene u svetle i pastelne nijanse. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Đokovići krstili sina! Na ceremoniju sa US Opena stigao i Novak (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst