Popularni estradni umetnik kada je kupio plac, odmah je napravio thought kako želi da izgleda njegov porodični dom, pa je sa arhitektama prošao svaki detalj kako bi napravio što bolju kuću u kojoj je svaki detalj važan.

Frontmen Bjelog dugmeta, Brega je prvo otkupio plac na Senjaku na kojem je bila stara kuća, a onda je sagradio velelepnu pametnu kuću čija je vrednost oko milion evra.

Muzički umetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posedu ima preko 30 kuća, vila, stanova i garsonjera u vrednosti od preko 35 miliona evra. 

printscreen

 

Uveliko je poznato da se u jednoj od Breginih vila snimala serija “Žene sa Dedinja” i „Klan, dok je i mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović u njegovoj kuću snimila set za pesmu “Heroina”, a u njegovim luksuznim vilama koje su opremljene po poslednjoj modi snimaju se mnogi filmovi, serije, spotovi kao i reklamne kampanje.

Kako se spekuliše i navodi u medijima koji su ranije pisali, Goran Bregović Brega snimajući dan u prostoru svoje nekretnine navodno naplaćuje 3.000 evra, kako je naveo izvor blizak “Blicu”.

printscreen

 

 Bregović je naveo da je početkom rata devedesetih ostao bez svega što je imao u Jugoslaviji i otišao u Pariz, gde je morao da počne od nule izjavio je bio za “Memoir”.

Podsetimo, muzičar je u Zagrebu 2005. godine pazario zgradu od 550 kvadrata, a svaka vila Gorana Bregovića procenjena je na barem milion evra.

Informer

 

 Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dve kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion evra, zatim dve vile u Parizu i jednu u Istanbulu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst