Kao dete je bio lep kao lutka, a danas je uspešan sportista i porodičan čovek.

Kada odrastate uz roditelje koji su u svojim profesijama maestralni, a od njih nasledite bar deo talenta, sasvim je logično da poželite da nastavite tim putem.

Još ako vam sudbina “ide naruku” pa od malih nogu plenite lepim izgledom i šarmom, kroz život će vam se sva vrata lakše otvarati.

Na Instagramu je objavljena fotografija malog Vujadina Savića koja je svima privukla pažnju. 

I kao dete je bio lep kao lutka, takav je i danas poručili su oni koji su u dečaku sa slike prepoznali momka u kojeg je izrastao.

Foto: Instagram printscreen

 

Iako su od nastanka fotografije do danas prošle dve i po decenije, crte lica se nisu previše promenile, a tu je prepoznatljivi znak mladeža iznad gornje usne. 

Na današnji dan, pre 33 godine, 1. jula 1990. rodio nam se drugi sin – Vujadin! Neka je u zdravlju i radosti! Mali Vujadin. Danas otac četvoro dece – reči su kojima je Marina Rajević Savić preko Instagrama čestitala rođendan sinu pre nekoliko dana.

Foto: Insajder/Darko Cvetanović

 

Kao što je poznato, Vujadin Savić se, poput svog oca Dušana, proslavio u svetu fudbala.

Kad je reč o privatnom životu, već godinama je u vezi sa glumicom Mirkom Vasiljević, sa kojom je dobio četvoro dece.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst