Aleksandrina i Filipova kuća u blizini je vile Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a kada je u pitanju, unutrašnjost vodili su računa o najsitnijim detaljima.

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, a ona sa suprugom Filipom Živojinovićem i sinom Aleksandrom živi u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi.

Foto: printscreen

 

Porodični dom Živojinovići su pazarili za oko pola miliona evra neposredno pre nego što su dobili naslednika, a svoju oazu mira su naknadno renovirali i uredili po svom ukusu.

Unutrašnjost porodičnog doma je u nežnim tonovima, a svaki detalj je poseban na svoj način i idealno se uklapa uz ostatak prostorije.

Foto: printscreen

 

Jedan od najdražih kutaka u kući, kako izgleda, Aleksandri je prostorija u kojoj ima ogromno ogledalo ispred koga se često fotografiše kada je tip-top sređena pred nastup ili izlazak. Ona se smesti na dva bela tepiha, zauzme pozu i pokaže zanosnu figuru.

Foto: printscreen

 

Definitivno poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem, a pored Aleksandre i Filipa, i mali Aleksandar uživa u ovo kutku.

Pevačica voli da se opušta na velikoj terasi koja je okrenuta ka dvorištu, odakle se prostire prelep pogled, a jednom prilikom uslikana je dok je pričala na telefon i pila kafu na terasi.

Kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne može videti, pa porodica ima privatnost dok sa naslednikom, porodicom, ali i prijateljima uživa.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Dohvatili se nasred plaže! Bogdan u zanosu zaskočio Jovanu, osvanuo set intimnih fotografija!

sledeća vest

Originalni tekst