Bivši zadrugar Mensur Ajdarpašić boravi u rodnoj Crnoj Gori i retko kad se oglašava

Mnogi su primetili da se povukao nakon nekoliko skandala o kojima se pisalo, te da se potpuno posvetio zdravom načinu života i treninzima.

Danas je pokazao kako uživa u jednom luksuznom rizortu, ali i rezultate svog treninga.

Foto: Instagram printscreen

 

Ajdarpašić se uslikao na bazenu rizorte, te pokazao kako uživa u hrani i piću, a potom podelio i sliku iz teretane, gde se vidi da je isklesao svoj stomak, koji ponovo krase “pločice”.

Foto: Instagram printscreen

 

Foto: Instagram printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Sneki, oladi malo, smešna si! Brutalan komentar na Dakićkin izgled: Nameštala se na plaži pa iziritirala narod!

sledeća vest

Srbija

U ovome je tajna uspeha užičkih gimnazijalaca! Opet razbili na prijemnom za medicinu u Beogradu Ni najgorem neprijatelju ovo ne želim! Vesna je zbog NATO bombi ostala invalid, a sad joj je najteže Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Bruka

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Na društvenim mrežama Čačani, a sad i cela Srbija, dele objavu na kojoj se nalazi fotografija palačinke u obliku muškog polnog organa! U ovom gradu nedavno je otvoren lokal brze hrane koji između ostalog ima i ovu, kažu, “sramotu od palačinke” i to u blizini jedne osnovne škole. Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

Originalni tekst