Majku Helene Topalović skoro nikada ne viđamo u javnosti, pa su retki momenti kada Vesna napravi izuzetak i pokaže nam neki deo svoje privatnosti koju ljubomorno čuva samo za sebe.

Pevaču Milanu Topaloviću i njegovoj ženi Vesni, ćerka Helena podarila je unuku Dominiku, koja je unela radost u njihove živote.

Topalko svakodnevno uživa u odrastanju unuke i ističe koliko mu ništa više nije važno sem nje. Osim toga, mnogi su primetili i da njegova supruga Vesna i Helenina majka ne skida osmeh sa lica, otkako je postala baka male Dominike.

Foto: Printscreen

 

Supruga od Topalka veoma vodi računa o svom izgledu, pa se po objavama na mrežama može zaključiti da izgleda nikad bolje. 

Na jednoj fotografiji, ona je pozirala u kratkom šortsu sa belom košuljom i velikim buketom cveća u rukama pa poručila:

Neki lepi momenti – napisala je Vesna, koja nije skidala osmeh sa lica, a komentari su se samo nizali:

Foto: printscreen

 

“Kakva lepota od žene”, “Izgledaš fenomenalno”, “Vidi se od koga je Helena nasledila lepotu”, “Prelepa žena”, samo su neki od komentara.

Podsetimo, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako su pisali pojedini mediji, bogati je biznismen, koji u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Pre braka sa Helenom, Dragan je bio u bračnoj zajednici sa nekadašnjom voditeljkom televizije “Happy” Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Foto: Instagram/printscreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst