Atraktivna brineta odigrala je ulogu u “Južnom vetru”, a o njenoj intimi i razmeni nežnosti sa atraktivnim glumcem Miodragom Radonjićem poznatijem kao Baća se danima pisalo, a njihove vrele scene privukle su veliku pažnju.

Na vitko telo i zanosne obline bivše misice i mankenke niko nije ostao imun. 

Printscreen You Tube

 

Teodora Bjelica se pojavila u kupaćem kostimu na bezenu, a u jednom momentu se od nje zahtevalo da bude naga, a kako je istakla veliku podršku je imala od kolega, pa joj snimanje nije bilo ni malo neprijatno. 

S.Stojanov

 

Glumica je veliku podršku dobila od svoje majke Gordane Bjelice za koju je u intervju za Informer ispričala da voli da uzima njenu garderobu.

Printscreen You Tube

 

Gordana ima puno lepih haljina i ja ih jako često pozajmljujem. Zaista volim da nosim njene stvari, ona moje baš i ne voli. Ona je moja najveća podrška, uvek se trudila da neko svoje iskustvo prenese na mene. Moja kuca ide na sva snimanja sa mnom – istakla je lepa glumica.

S.Stojanov

 

Bjelica kaže da Miloš Biković nije uobražen, a ni Miodrag Radonjić i da saradnju sa njima pamti samo po lepim stvarima.

Miloš Biković nije uobražen, ne znam ko to priča!? On je divan kolega i glumac, on i Miodrag su mi puno popmogli, naravno da mi je uloga u filmu “Južni vetar” puno donela, jednima sam se tamo dopala, a drugima u nekim drugim projektima – ispričala je Teodora za Informer. 

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst