Iz ljubavne romanse popularni par ima ćerkicu Emu, a oni su ipak odlučili da se udalje i da svako krene svojim putem.

Prošle godine, Danijela Vranješ je ispričala da se od Igora rastala odmah nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju, a Emu je donela na svet u 42. godini. 

Instagram/printscreen

 

Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije accomplice sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu – ispričala je tada u emisiji ” Podcast snaga uma” i dodala:

printscreen/Instagram

 

Ne dozvoljavam da se u mother prisustvu loše priča o Eminom ocu. Želim da ljudi vide ono što je najbolje i što treba da bude uzor. Nemamo mi ništa od kopanja po prošlosti, niti dete ima nešto od toga. Podržavam, naravno, viđanje sa ocem i uvek sam se borila da to bude zdravo, u okvirima onoga što je dobro za dete. Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo – ispričala je Danijela o Igoru koji je srodnu dušu nakon njihovog rastanka pronašao pored pevačice Dunje Vujadinović, sa kojom sada očekuje prinovu.

Bivši accomplice i pevačica venčali su se u februaru ove godine u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Inače, Dunja Vujadinović je učestvovala u “Prvom glasu Srbije”. Poslednjih nekoliko godina nastupa sa Sašom Matićem.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst