Teodora Džehverović objavila je na Instagramu video-zapis iz teretane, na kome radi zadnju ložu i gluteus, a koji je izazvao lavinu komentara.

Pevačica Teodora Džehverović uspešno koketira sa konzervativnom javnošću, pa joj provokativna izdanja nisu strana. Neretko se nađe na meti kritika zbog ultra-kratkih haljinica i uzanih topova, a sada je otišla korak dalje, pa se usnimila u teretani, u krajnje lascivnim pozama.

Foto: E-Stock

Teodora Džehverović

Naime, Džehverovićeva je objavila video-zapis na kome je trenirala zadnju ložu i gluteus, a sve vreme se direktno okrenuta ka kameri, žargonski rečeno, “guzila”, pokazavši tom prilikom sve čari njene zategnute pozadine. 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Isplivala dosad neviđena fotka Topalkovog zeta! Helena ga krije kao zmija noge, a sada su konačno raskrinkani

sledeća vest

Sport

Haos u Kamerunu - Mbapea dočekali kao princa! Vojska bije narod, prate ga oklopna vozila! (VIDEO) Zvezdini biseri blistaju kod Bahara

Crvena zvezda

Zvezdini biseri blistaju kod Bahara

Nema zime za Crvenu zvezdu, svlačionica je puna bisera. Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar hrabro je rešio da pruži šansu mladim igračima, pa su se tako petorica klinaca naigrala u pobedama protiv Zenita (2:1) i Nefčija (4:0) na pripremama u Sankt Peterburgu.

Vlahović i Kostić izbačeni iz Evrope!

Originalni tekst