Jovana je najpre objavila strastvenu sliku na kojoj se ljubi sa Bogdanom, a on je snažno priljubio uz sebe, a potom je usledio i set fotografija.

Nekadašnja učesnica “Zadruge” i misica Jovana Ljubisavljević i ugostitelj Bogdan Srejović, mesecima su krili da su u emotivnoj vezi.

Nedavno su ozvaničili da su zajedno, pa neretko na društvenim mrežama objave po neku zajedničku fotografiju i snimak.

Foto: Instagram/printscreen

 

Naime, trenutno uživaju na moru, a destinaciju nisu otkrivali, već su se samo oglasili romantičnim slikama sa plaže, koje su na svojim mrežama podelili oboje.

Foto: Instagram/printscreen

 

Jovana je najpre objavila strastvenu sliku na kojoj se ljubi sa Bogdanom, a on je snažno priljubio uz sebe, a potom je usledio i set fotografija.

Foto: Instagram/printscreen

 

Podsetimo, Jovana je nedavno govorila o vezi sa Bogdanom:

Da, tačno je. Zajedno smo i lepo nam je. Ali smo se mi dogovorili da tu našu privatnost ostavimo za naša četiri zida. Istina je, ali sve ostalo ostaje samo za nas – rekla je Jovana nedavno za “Republiku” o vezi sa bivšim partnerom pevačice Cece Ražnatović.

Inače, Bogdan Srejović ima ćerku sa Zoranom Tasovac, koja je danas u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Bogdan je, podsetimo, svoju naslednicu nedavno upoznao sa svojom sadašnjom izabranicom.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(FOTO) Iz bolnice izašla sa ćebetom preko glave! Izobličila se od operacija, postala voštana figura!

sledeća vest

Originalni tekst