Snaja Novaka Đokovića, Saška Veselinov, pohvalila se na društvenim mrežama vitkom figurom, koju je uspela da povrati samo nekoliko meseci nakon što je na svet donela sina Aleksandra.

Nekadašnja voditeljka, danas influenserka i dizajnerka, Saška Veselinov, proteklog je leta stala na “ludi kamen” sa mlađim bratom najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Đorđem, a pre samo par meseci na svet je donela sina, kome su dali ime Aleksandar.

Naime, nakon porođaja, Saška se vratila treninzima, pa joj nije mnogo trebalo da povrati svoju vitku figuru, kojom se sada ponosno na mrežama i pohvalila. 

Foto: printscreen instagram

Saška Veselinov

Đokovićeva snajka se skinula u izazovni kupaći kostim koji je sama dizajnirala, te se usnimila ispred ogledala u provokativnim pozama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Otečena, bez frizure, u pidžami! Pogledajte snaju Novaka Đokovića bez trunke šminke (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Narodba banka Srbije saopštila: Protiv smo ukidanja keša Tadić sada Orlić: Opozicija tražila smenu Bratislava Gašića, pa nisu ni došli

Politika

Orlić: Opozicija tražila smenu Bratislava Gašića, pa nisu ni došli

Veliki deo opozicionih poslanika u Skupštini Srbije iz partija bivšeg režima koji su tražili da parlament raspravlja o poverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću nije ni glasao o tome, izjavio je danas predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić i naveo da je zahtev za tu raspravu potpisao 61 poslanik, od čega je glasalo njih 36.

Zatražio je da Srbija učini sve da se održi stabilnost u regionu! Predsednik razgovarao sa Antonijom Tajanijem! Milatović u Beogradu u ponedeljak! Predsednik Vučić će ga svečano dočekati ispred Palate Srbija! Vučić razgovarao sa Makronom - Predočio sam mu posledice opasnog razvoja situacije na KiM! Dosta zločina! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića - Rad!

Kolumne

Dosta zločina! Nova kolumna Dragana J. Vučićevića – Rad!

Jeste, priznajem, kriv sam. Rekao sam pre neki dan u emisiji ‘Kolegijum’ na Informer TV da nikako ne razumem ljude koji misle samo o odmoru. Jeste, rekao sam da je more najveći evropski, svetski i srpski ekonomski problem – jerbo svi bi na more, a niko ne bi da radi, jer je nekako bezmalo svima smisao postojanja postao posve besmisleni odmor – dokono ležanje, čvarenje na suncu i danonoćno kiseljenje u slanoj vodi…

Originalni tekst