Pevačeva supruga progovorila je o sinovljevoj operaciji!

Sin Đanija Trajkovića, Marko Trajković, prošle se godine podvrgao operaciji smanjenja želuca, piše 24sedam.

Ovu vest za pomenuti medij potvrdila je i folkerova supruga Slađa.

Sve je to super prošlo, hvala Bogu, on je operaciju uradio u avgustu prošle godine – započela je Slađa, pa dodala: 

Sama procedura je bila kako treba, on je bio vrlo disciplinovan i tada i posle operacije. Sve to je trajalo tri dana, a kada se vratio, jako je vodio računa, prvih mesec dana nije mogao ni da jede. Nema nikakvu dijetu propisanu, jednostavno mnogo manje jede, pa i ne može. 

Ona je otkrila i koliko je njihov mezimac kilograma izgubio.

On je prezadovoljan kako je sve prošlo i kako je danas, a smršao je 42 kilograma – zaključila je Slađa.


Vesti

Za Dan državnosti ove godine i do 9 dana slobodno! Ovo je računica, a evo i koliko nam ostaje neradnih dana do kraja godine Ko sve ima pravo na otpremninu kad odlazi u penziju: Evo koliko je poslodavac dužan da vam isplati, cifra nije mala Poslovanje NIS-a u 2023. godini: U kapitalne investicije uloženo gotovo 40 milijardi dinara Surlić: Lajčak

Politika

Surlić: Lajčak „šatl diplomatijom“ pokušava da prolongira uredbu o evru na Kosovu

Docent Fakulteta političkih nauka Stefan Surlić ocenio je danas posetu specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka Beogradu kao pokušaj da se nađe rešenje za novonastalu situaciju u vezi sa ukidanjem dinara na Kosovu, iako je jasno da je taj potez Prištine jednostrana akcija sa ciljem da ugrozi normalnu egzistenciju Srba.

Petković poručio: Ovoga puta saopštenje Kvinte o odluci Kurtija drugačije

Politika

Petković poručio: Ovoga puta saopštenje Kvinte o odluci Kurtija drugačije

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da su dosadašnja saopštenja Kvinte koja se odnose na različite protivpravne zabrane koje je donosio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti bila više verbalnog karaktera bez suštinskog smisla i značaja, ali da je ovoga puta izjava i američkog predstavnika u Prištini i Kvinte drugačija.

Originalni tekst