Milena Popović ponovo je odradovala svoje pratioce na Instagramu izazovnom fotografijom

Ljudi mahom komentarišu da se Milena Popović prolepšala, a o tome svedoče i njene fotografije na Instagramu koje redovno objavljuje.

Tako je bilo i ovog puta kada je udovica Olivera Ivanovića podelila fotografiju, a svima su za oko zapale njene bujne grudi.

Obukla je crvenu letnju haljinicu dubokog dekoltea a kosu je uvila u loknice.

Foto: Instagram printscreen

 

Komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali, a mnogi su se složili da nikad lepše nije izgledala.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Milena trenutno uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a njihov odnos već duže vreme intrigira celu javnost. Nedavno se čak šuškalo da se par venčao nakon što se Milena pojavila sa prstenom na desnoj ruci.

Igor i Milena do sada nisu potvrdili, a ni demantovali navode o svadbi, ali je činjenica da su veoma srećni zajedno.

Mnogi su komentarisali da je upravo njihova veza ta zbog koje Milena svakim danom izgleda sve lepše.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Karleuša ponovo jaše! Vanserijski spot, a reči pesme ubadaju u metu: Objavljena prva pesma

sledeća vest

Originalni tekst