Naslednica dramske umetnice odlučila je da krene putem svoje majke.

Nela Mihajlović godinama je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim ima dve ćerke, Martu i Petru. Javnost malo toga zna o naslednicama istaknute dramske umetnice, a sada je jedna od njih, Marta, odlučila da krene stopama poznate majke.

Foto: instagram.com/glumacke_klase

 

Naime, Nelina mezimica primljena je na Fakultet dramskih umestnosti i njeno ime našlo se na spisku devet odabranih studenata od njih 400 prijavljenih.

Podsetimo, Nela Mihajlović nedavno je u jednom podkastu govorila o vaspitavanju svojih naslednica. Glumica je, tom prilikom, istakla da za ćerke ima razumevanje, ali da, ipak, nisu drugarice, te da se autoritet podrazumeva.

Mi puno, puno pričamo, nije to odnos majka i ćerka drugarice. Mi smo majka i ćerka, ali imamo međusobno poverenje veliko, suštinsko poštovanje, ja imam autoritet prema njima i one vrlo dobro znaju šta smeju šta ne.

Foto: ATAimages

 

Ali sa druge strane imamo jedan odnos stvarno otvoren, gde se sve izgovara i ništa ne može biti toliko strašno što će one izgovoriti meni a da ja to već ne znam u glavi ili nisam prošla.

Krah veze Mione i Ša izvestan: Jovanovićeva najavila Stanislavu konačan raskid sa reperom (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst